Susanne Zuidhof van Arkel

Rol: Adviseur, interimbestuurder.
Motto: ‘Het verleden heb je, de toekomst moet je maken.’

Wat ik doe

Ik werk als interim-bestuurder en adviseur. Ik houd me voornamelijk bezig met kwaliteit, integrale zorg en geboortezorg. Eerder werkte ik als verloskundige en bestuurder. 

Ik ben onder andere bezig met het organiseren van keten- en netwerkzorgstructuren, kwaliteitgericht financieren en het digitaliseren van de zorginformatie. 

Mijn ervaring als bestuurder en toezichthouder in combinatie met mijn verloskundige achtergrond maakt dat ik in staat ben snel overzicht te creëren en de grote lijnen te bewaken – en dat te combineren met oog voor detail.

Een korte omschrijving van mij

Ik denk graag in oplossingen, streef mijn doel actief na. Ik ben op mijn best als ik het lekker druk heb en houd erg van gezelligheid om me heen. Verder ben ik in staat om fouten om te zetten in briljante mislukkingen. Door te reflecteren en alle opgedane kennis in te zetten in een volgende situatie. Doorzettingsvermogen en overstijgend denkvermogen zijn eigenschappen welke ik mijzelf toeken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat zowel privé als in mijn werk mijn ambities worden bereikt.

Volgens anderen

Ben ik collegiaal, betrokken, flexibel en een verbinder. Gevat, to the point, maar altijd met respect voor de ander.