Sanne Gijsbers

Rol: Teamcoach, procesbegeleider, verandermanager.
Motto: ‘Het is belangrijk om je te richten op wat
er wél kan’

Wat ik doe

Ik ben teamcoach, procesbegeleider en verandermanager binnen het publiek domein, waaronder zorg. Mijn hart gaat sneller kloppen van het verbeteren van zorg – in de breedste zin van het woord. Ik word meestal betrokken als er de wens is om het anders te doen binnen een team of organisatie. De huidige processen binnen het werk zijn niet toekomstbestendig bijvoorbeeld, of het management en de werkvloer begrijpen elkaar niet – of niet meer. Soms wil een organisatie vooral de volgende stap maken. Ook daar help ik bij.

Een korte omschrijving van mij

Ik ben goed in het doorzien van ingewikkelde verander-vraagstukken. Ik zie snel wat de kern van het probleem is, waar de gezamenlijke belangen, belemmeringen en verlangens liggen. 

Ik vind in mijn trajecten écht contact belangrijk en hou telkens vinger aan de pols bij mensen in verschillende posities. Het helpt dan dat ik me goed kan verplaatsen in anderen. 

Anderen zeggen

Ik word door anderen gezien als iemand die ontwikkelingsgericht is, een positieve houding heeft, ambitieus is en een echte teamplayer.