Michiel Dahmen

Rol: Consultant, projectleider.
Motto: ‘Met een duidelijke bestemming gaan mensen op weg.’

Wat ik doe

Ik werk als consultant en projectleider binnen de zorg, het logistieke gebied en verandermanagement. Ik help zorgorganisaties zichzelf te verbeteren met als doel om de patiënt de beste zorg te geven en de medewerkers met zo veel mogelijk voldoening en plezier te laten werken. Ik werk vooral als projectleider, facilitator en adviseur. Ik heb veel ervaring met lean werken bij zorginstellingen en werk vanuit de lean six sigma methodiek. 

Vanuit die aanpak zie ik hoe belangrijk het is om samen heldere doelen te bepalen en daar in kleine stappen naartoe te werken, samen met management en de werkvloer.  

Een korte omschrijving van mij

Ik ben pragmatisch, enthousiast, kan ingewikkelde zaken weer eenvoudig maken en ben een toegankelijk persoon. Naast mijn werk hou ik van reizen, koken en houthakken.  

Volgens anderen

Ben ik een verbeteraar, mensgericht, open en gedreven. Ook het pragmatische aspect van mijn persoonlijkheid wordt gewaardeerd.