Michel van der Voort

Rol: Interim- en projectmanager.
Motto: ‘Laat cijfers tot leven komen.’

Wat ik doe

Ik ben interim- en projectmanager. Ik houd me bezig met bedrijfsvoering, toezicht, integrale zorg – zoals de integrale geboortezorg – en samenwerkingsverbanden. 

Ik heb een financiële achtergrond, maar ook een bedrijfskundige. Ook bestierde ik management op primaire processen in de zorg: eerstelijnszorg, tweedelijnzorg en ouderenzorg.  

Ik ben een stevige professional op het gebied van brede bedrijfsvoering waaronder HR, ICT, inkoop en huisvesting. Nadat ik me in mijn jonge jaren eerst heb gericht op mijn carrière in de wielersport, ben ik in 1992 gestart met mijn professionele loopbaan. Hierbij heb ik de belangrijke kwaliteit ontwikkeld om zorgprofessionals en financials met elkaar te laten samenwerken waarbij mooie en innovatieve doelen zijn bereikt. Het geeft mij energie om iedere dag bij te dragen aan het beter maken van de zorg.  

Een korte omschrijving van mij

Ik ben pragmatisch, nuchter en breng complexiteit graag terug naar eenvoud. 

Anderen zeggen

Volgens anderen ben ik stimulerend en krijg ik mensen mee.