Jeroen van Dalen

Rol: Medisch informatiekundige.
Motto: ‘Bruggenbouwer tussen zorg en techniek.’

Wat ik doe

Ik heb als Medisch Informatiekundige ruime ervaring als projectleider en interim manager op het gebied van informatievoorziening in de zorg. Mijn leidersstijl wordt gekenmerkt door openheid, eerlijkheid, gedegenheid en is constructief.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van implementaties van met name EPD’s en planningsystemen. Hierbij sla ik graag brug tussen ICT-leveranciers en zorginstellingen, waarbij het managen van het realisme voorop staat. 

Een korte omschrijving van mij

Optimaliseerder en ontwikkelaar, ‘vertaler’, psychologische blik, eerlijk, open en gedegen, ik krijg een kick van ingewikkelde dingen zo goed te ontwikkelen dat ze simpel lijken. Ik kijk graag naar de vraag áchter de vraag. Naast mij werk in de zorgsector ontwikkel ik mij als fotograaf en doe af en toe een betaalde fotografie-opdracht waar ik veel inspiratie uit haal.

Volgens anderen

Ik ben eerlijk, open en ik werk gedegen. Dat krijg ik terug en ik herken me er ook wel in. Daarnaast houd ik van menselijkheid op de werkvloer: mensen zijn geen machines. Ik ben van nature zelf niet enorm hiërarchisch ingesteld en behandel iedereen hetzelfde, ook dat wordt gewaardeerd.