Janet van Keulen

Rol: Directeur en toezichthouder. 
Motto: ‘Met elkaar is er voor elk probleem een oplossing te vinden.’

Wat ik doe

Ik vervul functies als directeur en toezichthouder, maar leg me ook toe op interim-management en coaching. Mijn achtergrond is juridisch, financieel en governance. 

Ik ben een energieke en verbindende directeur/ bestuurder met ruime ervaring bij diverse maatschappelijke organisaties. Steeds terugkerende elementen in mijn loopbaan zijn; verandering en beweging om een organisatie op een hoger plan te tillen, acteren op een gevoelig politiek of bestuurlijk speelveld en het inspireren en empoweren van medewerkers. Ik ben een breed inzetbare generalist voor wie humor en respect belangrijke kernwaarden zijn. Met een achtergrond als jurist en een aantal jaren bancaire ervaring heeft de governance van een organisatie mijn specifieke belangstelling.

Een korte omschrijving van mij

Complexe situaties die om samenwerking vragen of waarbij besluitvorming stagneert geven mij de meeste energie. Ik geloof dat je samen altijd tot een oplossing kunt komen. Deze overtuiging breng ik ten uitvoer met een positieve instelling, een open wijze van communiceren en het werken naar een concreet resultaat. Naast werk geniet ik van een zeer gevuld sociaal leven. Hierbij vormen reizen, culinaire uitspattingen, piano spelen en lange wandelingen maken mijn favoriete tijdsbesteding.

Volgens anderen

Anderen geven aan dat ik energiek ben, een boegbeeld ben, maatschappelijk betrokken ben, krachtig en kwetsbaar kan combineren en dat ik veel humor heb.