Janet van Keulen

bureau-helder-portretten-lr-credits-sven-scholten-

Ik ben een energieke en verbindende directeur/ bestuurder met ruime ervaring bij diverse maatschappelijke organisaties. Steeds terugkerende elementen in mijn loopbaan zijn; verandering en beweging om een organisatie op een hoger plan te tillen, acteren op een gevoelig politiek of bestuurlijk speelveld en het inspireren en empoweren van medewerkers. Ik ben een breed inzetbare generalist voor wie humor en respect belangrijke kernwaarden zijn. Met een achtergrond als jurist en een aantal jaren bancaire ervaring heeft de governance van een organisatie mijn specifieke belangstelling.

Complexe situaties die om samenwerking vragen of waarbij besluitvorming stagneert geven mij de meeste energie. Mijn motto: “Met elkaar is er voor elk probleem een oplossing te vinden” breng ik ten uitvoer met een altijd positieve instelling, een open wijze van communiceren en het werken naar een concreet resultaat.

Naast werk geniet ik van een zeer gevuld sociaal leven. Hierbij vormen reizen, culinaire uitspattingen, piano spelen en lange wandelingen maken mijn favoriete tijdsbesteding.