Ingeborg Korstjens

Ingeborg Korstjens

Als management consultant, (interim)manager en adviseur heb ik ruime ervaring binnen diverse organisaties in het publieke domein, sociale zekerheid en in politiek bestuurlijke vraagstukken. Ik ben een generalist en werk graag in verschillende domeinen waar maatschappelijke vraagstukken spelen. Mijn focus ligt op het begeleiden van transities en reorganisaties, het verbeteren van processen, het verbinden van mensen en teams en het versterken van medewerkers. Ik combineer mijn juridische achtergrond en management en consultancy ervaring met eigenschappen als betrokkenheid en gedrevenheid. Deze combinatie is in mijn opdrachten vaak waardevol.

Opdrachtgevers omschrijven mij als analytisch en oplossingsgericht, een strategisch denker. Daarnaast ben ik een betrokken en gedreven manager die zorgt voor verbinding en samenhang.

Veranderprocessen leg ik niet op maar laat ik ontstaan vanuit de teams, draagvlak komt als de verantwoordelijkheid gedeeld wordt. Een heldere communicatie is hierbij cruciaal. Ruimte voor initiatief is belangrijk, net als het stellen van eisen aan de inzet van anderen. Mijn aanpak is dan ook resultaatgericht en duidelijk.

In mijn werk haal ik voldoening uit het feit dat de gezondheidszorg voor mensen beter wordt en dat mensen met meer plezier naar hun werk gaan.