Hester Touwen

Rol: Interim- en programmamanager.
Motto: ‘Let’s make things better.’

Wat ik doe

Ik ben interim-manager en programmamanager met een focus op strategie, tactiek & implementatie. Ik specificeer me in bedrijfsvoering van zorg, veelal op de snijvlakken van organisatie van primaire proces, financiën & ICT. Ik werkte eerder als manager RVE’s bij het OLVG en was consultant bij EY. 

Mijn werkervaring ligt zowel op het vlak van bedrijfsvoering in de zorg als vraagstukken omtrent maatschappelijke betrokkenheid in diverse sectoren. Vanuit mijn adviesrol heb ik speerpunten ontwikkeld rond herinrichting van de organisatie, procesverbetering, de financiële functie en fusie en samenwerkingsvraagstukken.

Meestal verricht ik mijn werkzaamheden in een complexe omgeving, waarin de belangen van de actoren verschillen, middelen relatief schaars zijn en sprake is van impact uit de politiek, maatschappelijke belangen, en/of economische urgentie. 

In zowel de management functies die ik heb vervuld als bij het leiden van projecten heb ik ervaren dat mensen zich door mij laten motiveren. Tevens train ik regelmatig groepen medewerkers van organisaties op onderwerpen gerelateerd aan mijn aandachtspunten.

Korte omschrijving van mij

Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kijken en werken. Ik wil dingen beter maken. Dit drijft mij al bijna twintig jaar in mijn werk. 

Waar ik de meeste frisse ideeën krijg, is in de buitenlucht. Deze zoek ik na mijn werk dan ook zo vaak mogelijk op. Liefst in combinatie met een activiteit als wielrennen, hardlopen, wandelen, schaatsen of de tuin onderhouden. Als het buiten niet kan, dan ga ik binnen aan de slag met mijn handen om iets moois of lekkers te maken.

Volgens anderen 

Uit feedback verneem ik dat ik een effectief communicator ben met oog en hart voor de mensen met wie ik werk op alle niveaus in de organisatie, ik ben resultaatgericht, enthousiast en gedreven.