Daphne Felix

Rol: Project- en programmamanager, procesbegeleider.
Motto: ‘Wie wil zoekt een oplossing, wie niet wil zoekt een reden.’

Wat ik doe

Mijn expertise ligt bij het opzetten, leiden en afronden van grote projecten. Ik ben organisatorisch sterk, kan goed luisteren en ik ga altijd op zoek naar de drijfveren van de mensen in mijn team zodat ik hen optimaal kan betrekken en motiveren. Bij Capgemini en KPMG heb ik jaren ervaring in de consultancy opgedaan op het gebied van verandermanagement en procesoptimalisatie. De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt als adviseur en programmamanager in de gezondheidszorg en dat doe ik met een grote interesse nog steeds. Zo doe ik nu opdrachten met een focus op efficiëntie- (goede zorg met minder handen) en innovatievraagstukken.

Een korte omschrijving van mij

Ik hou van verbeteringen door middel van (kleine) aanpassingen, maar ook door iets heel nieuws te implementeren. Ik haal voldoening uit het succesvol leiden van complexe en grote projecten in dynamische omgevingen, bij voorkeur met verschillende stakeholders. Daarbij houd ik altijd in alle gevallen een scherp oog voor mijn collega’s. Ik lever graag een bijdrage aan hun ontwikkeling en ik vind het prachtig als we met een gemotiveerd team een opdracht samen hebben volbracht.

Anderen zeggen

Opdrachtgevers vertellen dat ze mij analytisch sterk vinden, ik kan op alle niveaus in een organisatie goed contact maken en ben doelgericht. ‘Als jij een project oppakt, hoef ik er niet meer naar om te kijken.’