Cassandra Koning

Rol: Verandermanager, procesbegeleider, programmamanager en kwartiermaker.
Motto: ‘Laten we het vooral niet moeilijker maken
dan het is.’

Wat ik doe

Ik werk als verandermanager, procesbegeleider en programmamanager. 

Na mijn studie gezondheidswetenschappen werkte ik als consultant bij Capgemini en EY en als manager in de GGZ. De trajecten die ik nu begeleid, spelen zich voornamelijk af binnen de GGZ en ziekenhuizen. 

Ik heb ruime ervaring in de gezondheidszorg, met als focusgebieden het begeleiden van fusie- en samenwerkingstrajecten, duurzame inzetbaarheid van mensen en het opzetten van nieuwe initiatieven in de zorg. De combinatie van een consultancy achtergrond en managementervaring is in mijn opdrachten vaak een pré.

Een korte omschrijving van mij

De rode draad in mijn carrière is ondernemen. Ondernemen voor een opdrachtgever of zelf ondernemen. Nieuwe dingen ontdekken en gestalte geven, dat geeft mij energie. Maar ook het herontdekken: hoe kunnen zaken beter geregeld worden al dan niet binnen gegeven kaders. 

Volgens anderen

Opdrachtgevers omschrijven mij als een strategisch denker met een sterk analytisch vermogen, doelgericht, commercieel en communicatief. Mijn aanpak is pragmatisch en toegewijd. Tempo, creativiteit en helderheid ondersteunen mijn ondernemerschap en resultaatgerichtheid.