Samen werken

Jouw voordelen

delen

Opdrachten delen

Helder biedt een omgeving waar je je beschikbaarheid kunt aangeven en waar je leads waar je zelf geen beschikbaarheid voor hebt kunt uitzetten. Vaak is het voor het contact met een (potentiële) opdrachtgever belangrijk om deze snel van dienst te kunnen zijn. Als jij zelf niet kunt, kun je in ieder geval een aantal geschikte alternatieven voorleggen en wordt je klant snel geholpen.

netwerk

Groeiend netwerk

Als lid en zelfstandig ondernemer kun je delen in de voordelen van de schaalgrootte van het netwerk en wordt een groeiend netwerk van verschillende disciplines binnen de zorg eenvoudig beschikbaar.

Je werkt samen met collega adviseurs zonder je zelfstandigheid te verliezen. De voordelen van het hebben van collega’s en van het zelfstandig ondernemen worden gecombineerd.

beter

Samen weten we meer

Onze adviseurs zijn onafhankelijk en zelfstandig, maar kunnen zich bij Bureau Helder ontwikkelen en ontplooien. We faciliteren een omgeving waarin je professioneel kunt groeien. Een omgeving waarin je kunt sparren, geïnspireerd wordt, kennis kan delen en van elkaar kan leren.

groter

Onder één vlag

We creëren samen kansen door gezamenlijk op te trekken in ontwikkeling van proposities, het spotten van interessante kansen voor elkaar en het delen van elkaars netwerk. Je krijgt een betere marktpositie door als zzp’er onderdeel uit te maken van een grotere organisatie.

flexibel

Samen zijn we flexibel

Je zet je brede ervaring en vaardigheden in zonder gehinderd te worden door interne beslommeringen en eisen van een consulting firm en kiest zelf je adviestrajecten. Door het netwerk ontstaat meer flexibiliteit maar heb je wel back-up richting de klant.

top

Top adviseurs

De leden van Bureau Helder hebben zonder uitzondering een achtergrond bij een gerenommeerd consultancybureau en hebben daarnaast een indrukwekkend track record in de gezondheidszorg. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een klant die je zelf niet kan helpen, in ieder geval kwaliteit kan bieden door een collega adviseur voor te dragen.

Wat verwachten we van jou?

zzp

Zelfstandig

Je bent zelfstandig adviseur of interim-manager en je hebt minimaal 3 jaar ervaring bij een gerenommeerd adviesbureau. Daarnaast heb je een bewezen track record in de gezondheidszorg. Je hebt een duidelijke visie op je vakgebied en je bent gewend topprestaties te leveren. Je wil zelfstandig blijven maar zoekt ook collega’s om mee te sparren en wil graag participeren in een vernieuwende onderneming.

kalender

Ervaring

Je bent een ervaren energieke adviseur met een gedegen ervaring in de zorg. Je koppelt je hands-on management ervaring aan de business concepten uit het adviesvak.

delen

Ondernemen in een netwerk

Je bent bereid te delen: gebruik te maken van elkaars contacten en gemeenschappelijke acquisitie te verrichten. De mate waarin je effectief gebruik maakt van het netwerk van Bureau Helder bepaalt in grote mate het succes. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij er ook optimaal van profiteert zonder je allerlei verplichtingen op te leggen.

kijk

Je hebt een visie

Het unieke concept vraagt weliswaar wat van je, maar heeft ook veel te bieden: volledige vrijheid van zelfstandig ondernemerschap, een inspirerende omgeving van gelijkgestemde adviseurs en een bijzondere manier van samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Zowel met collega’s als met klanten.

Contact

Wil je samenwerken? Laat je gegevens achter en we nemen contact op