De kracht zit in uw eigen organisatie en medewerkers

Onze kunde is belangrijk, maar de manier waarop we die gebruiken is doorslaggevend: we brengen inzicht, inzet en kennis uit uw eigen organisatie samen door een verbindende en verfrissende rol te vervullen.

Zo ontstaan heldere momenten die jaren ervaring versterken.

Wat kunt u verwachten?

richting

Alle neuzen dezelfde kant op

Wij organiseren, ondersteunen, brengen inzicht en realiseren. Geen organisatie of opgave is hetzelfde, maar één ding is zeker: de kracht zit altijd in eigen mensen en processen.

beter

Toepasbare kennis

De ruime ervaring bij gerenommeerde adviesbureaus én de gezondheidszorg is precies de combinatie die door onze klanten wordt gewaardeerd.

flexibel

Flexibel

Onze adviseurs en interim-managers zijn in staat om zowel op operationeel niveau als bestuursniveau te acteren. Zo bewegen we mee met uw organisatie.

48h

Binnen 48 uur geregeld

Dankzij ons grote netwerk en het snelle matchingproces van Helder kunnen we binnen 48 uur reageren op uw vraag met geschikte kandidaten. Als het snel moet: binnen 24 uur. Geen eindeloze offerte trajecten maar snel de juiste persoon voor uw vraag.

kosten

Scherp tarief

U zoekt een professional. Wij vinden die voor u in ons netwerk van zelfstandig adviseurs. De vergoeding regelt u direct met de zelfstandig adviseur. Topadviseurs voor veelal lagere tarieven dan gerenommeerde consultancybureaus. Geen overhead, geen bemiddelingskosten.

gezellig

Samen

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Onze adviseurs zijn pragmatisch en weten wat ervoor nodig is om samen zaken geregeld te krijgen. No nonsense, down to earth en integer. We zijn geen echte collega’s maar doen ons best dat een beetje te worden.

We voorzien in zowel gemotiveerde consultants, ervaren experts als effectieve teams van adviseurs. In de match tussen opdrachtgever en zelfstandig adviseur ligt de focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

medewerker

Ervaren interim-managers

manager

Succesvolle projectmanagers

expert

Gedreven adviseurs

team

Volledig projectteam

Contact

Toe aan wat helderheid in uw organisatie?