Susanne Zuidhof

Het verleden heb je, de toekomst moet je maken”

Alle dagen van de week ervaar ik deze quote. Wanneer ik onze kinderen zie opgroeien en ook in de verschillende facetten van mijn vak. De veranderingen in de zorg, waaronder het organiseren van keten en netwerkzorgstructuren, het kwaliteit gericht financieren, en het digitaliseren van de zorginformatie, geven nieuwe toekomstperspectieven.

Door mijn ervaring als bestuurder en toezichthouder in combinatie met mijn verloskundige achtergrond maken dat ik in staat ben snel overzicht te creëren en de grote lijnen te bewaken, en dat te combineren met oog voor detail

Ik denk graag in oplossingen, streef mijn doel actief na. Ik ben op mijn best als ik het lekker druk heb en houd erg van gezelligheid om mij heen. Verder ben ik in staat om fouten om te zetten in briljante mislukkingen. Door te reflecteren en alle opgedane kennis in te zetten in een volgende situatie.

Collegialiteit, perfectionisme, betrokkenheid, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en overstijgend denkvermogen zijn eigenschappen welke ik mijzelf toeken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat zowel privé als in mijn werk mijn ambities worden bereikt.