Roel Verheul

fotografie Jeroen van Kooten

Fotografie: Jeroen van Kooten

Samen bereik je meer dan alleen. Ik ben een echte verbinder en heb een sterke affiniteit met samenwerking in de zorg. Mijn cv omvat een lange trackrecord van het oprichten, besturen, voorzitten of meedoen aan succesvolle netwerken en samenwerkingsverbanden op het gebied van zorgverlening, productontwikkeling, richtlijnontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek, academisering en bedrijfsvoering. Ik voel mij het meest in mijn element als ik groepen professionals of organisaties samen tot belangrijke doorbraken of grotere hoogten breng. 

Opdrachtgevers omschrijven mij vaak als een vriendelijke en toegankelijke persoon met wie het gemakkelijk ‘klikt’, iemand die vertrouwen geeft en betrouwbaar is, anderen vanuit respect benadert en in de rol van adviseur dichtbij de opdrachtgever staat. Men ervaart mij als buitengewoon vraaggericht, iemand die de opdracht snel in al zijn complexiteit aanvoelt en begrijpt en vervolgens resultaat boekt. In het contact ben ik scherp en kritisch, maar altijd op een respectvolle en constructieve manier. Ik beschik over een grote mate van politieke en organisatiesensitiviteit, waardoor ik goed kan laveren en doorgaans op een harmonieuze manier het doel bereik. 

Ik ga altijd voor een 8 of 9 en houd niet van half werk. Mijn aanpak is dus degelijk maar wel altijd pragmatisch. Ik houd van tempo en voortvarendheid en neem anderen daar behendig in mee. Een belangrijke competentie daarbij is dat ik te allen tijde buitengewoon helder communiceer.