Hester Touwen

med_9170

Let’s make things better…omdat nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kijken en werken. Dit drijft mij al bijna twintig jaar in mijn werk.

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond houd ik me bezig met het managen van organisatieveranderingen (strategie, tactiek en uitvoering) veelal op de snijvlakken van organisatie van het primaire proces, financiën en ICT. Meestal in een complexe omgeving, waarin de belangen van de actoren verschillen, middelen relatief schaars zijn en sprake is van impact uit de politiek, maatschappelijke belangen, en/of economische urgentie. Mijn werkervaring ligt zowel op het vlak van bedrijfsvoering in de zorg als vraagstukken omtrent maatschappelijke betrokkenheid in diverse sectoren.

Vanuit mijn adviesrol heb ik speerpunten ontwikkeld rond herinrichting van de organisatie, procesverbetering, de financiële functie en fusie en samenwerkingsvraagstukken.

In zowel de management functies die ik heb vervuld als bij het leiden van projecten heb ik ervaren dat mensen zich door mij laten motiveren. Tevens train ik regelmatig groepen medewerkers van organisaties op onderwerpen gerelateerd aan mijn aandachtspunten.

Uit feedback verneem ik dat ik een effectief communicator ben met oog en hart voor de mensen met wie ik werk op alle niveaus in de organisatie, resultaat gericht, enthousiast en gedreven.

Waar ik de meeste frisse ideeën krijg, is in de buitenlucht. Deze zoek ik na mijn werk dan ook zo vaak mogelijk op. Liefst in combinatie met een activiteit als wielrennen, hardlopen, wandelen, schaatsen of de tuin onderhouden ?. Als het buiten niet kan, dan ga ik binnen aan de slag met mijn handen om iets moois of lekkers te maken.