Eveline Hund

Eveline Hund

Vanuit ruim 15 jaar ervaring als projectmanager en adviseur in de zorg, werk ik graag aan oplossingen die de zorg beter, toegankelijker en betaalbaarder maken. Ik word enthousiast van het realiseren van toegang tot zorg voor kwetsbare doelgroepen en het werken aan doelmatigheid om de zorg ook op de lange termijn betaalbaar te houden.

Ik houd ervan om out-of-the-box te denken en anderen te enthousiasmeren voor nieuwe idee├źn. Vooral op het snijvlak van organiseren, verzekeren en financieren van zorg zoek ik kansen. In mijn werk voor zowel zorgaanbieders als zorgverzekeraars maar ook in het gemeentelijk domein heb ik meerdere kanten van de tafel gezien. Vanuit mijn kennis van zowel de zakelijke als de zachte kant van de zorg kan ik de juiste verbindingen leggen. Daarmee zorg ik dat mijn adviezen passend en werkbaar zijn op zowel strategisch als uitvoerend niveau.

Naast mijn werk geniet ik van een mooie wandeling met mijn man, kinderen en hond door de bossen van Doorwerth of een glas wijn in goed gezelschap.