Camilla Gomes

bureau-helder-portretten-hr-credits-sven-scholten-ps2

Het ontwikkelen en verbinden van de organisatiestrategie aan bedrijfsvoering en kwaliteit van organisaties binnen de gezondheidszorg is de rode draad van mijn werk. Ik faciliteer veranderingen in structuur, cultuur en werkwijzen. Essentieel kenmerk van mijn adviezen is dat deze pragmatisch en uitvoerbaar zijn, mensgericht en met zoveel mogelijk maatschappelijke relevantie als beginsel. Opdrachtgevers omschrijven mij als strategisch, resultaat- en relatiegericht, scherp/analytisch en een kritische (mee-) denker met veel vernieuwende ideeën.

Als zorgmens ligt mijn hart bij de gezondheidszorg met de patiënt als uitgangspunt. Na ruim 15 jaar in de zorg te hebben gewerkt heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren projectmanager in de zorg. Ik heb in meerdere sectoren projecten mogen doen vanuit verschillende rollen en functies. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan ik de rol vervullen van projectleider, auditor, bestuurssecretaris of interim adviseur voor bestaande functies op het gebied van kwaliteit, bestuursondersteuning en/of management.

Het is mijn doel organisaties zelf verder te kunnen laten werken aan de ontwikkeling van medewerkers en de thema’s waarmee zij dagelijks van doen hebben. Iedere situatie is uniek. Daarom zoek ik naar de best passende oplossing. Ik sluit aan bij de aanpak en de middelen die er al voorhanden zijn. Daarbij maak ik gebruik van modellen en instrumenten, ook ontwikkel ik die zelf als de vraag hier aanleiding toe geeft. Om de juiste oplossing te vinden is het intensief betrekken van bestuur, directie, management en andere medewerkers een zeer belangrijke randvoorwaarde. Co-creatie is in mijn werk key. Daar krijg ik dan ook het meeste energie van. Samen werken we aan de vooruitgang van de zorg!