Ageeth Wahle

Ageeth Wahle

Ik heb ruime ervaring in de gezondheidszorg, met als focusgebieden informatietechnologie, informatiemanagement, kwaliteit & veiligheid en innovatie. Door mijn ervaring in zowel lijn- als projectmanagement doorgrond ik snel hoe de ‘lijnen lopen’ en op welke agenda wat moet liggen. Ik ben een analyticus die graag wordt uitgedaagd door complexe vraagstukken, om deze vervolgens in behapbare stukken op te delen.

Opdrachtgevers omschrijven mij als professioneel, positief, enthousiast, pragmatisch en gedreven. Als leidinggevende stimuleer ik mijn medewerkers hun talenten te exploreren en te ontplooien. Als verandermanager/adviseur zoek ik naar synergie tussen de betrokken (interne en externe) partijen en ben ik van mening dat er altijd een (innovatieve) oplossing is. Als mens vind ik het belangrijk dat we het juiste doen voor de patiënt/cliënt, die zorg en behandeling van de zorgorganisatie en haar partners ontvangt, en waarvoor we die ervaring zo warm en efficiënt mogelijk moeten maken.

Naast het werk trek ik regelmatig de hardloopschoenen aan of kun je me -roeiend- vinden op het water. Samen met familie en vrienden verzamel ik graag ervaringen om niet te vergeten.